Négy embert mentettek ki a hideg Balatonból Siófoknál

  Négy férfi esett egy csónakból a Balatonba Siófoknál, az egyik férfi már kezdett elmerülni a vízben, amikor a rendőrök kimentették.

  A bejelentésre kiérkező rendőrök a parttól mintegy 1200 méterre, 4,8 méteres vízmélységnél találták meg a bajba jutott csónakot, ahonnan a horgászok kihajolva két embert tartottak, hogy ne süllyedjenek el, de kiemelni már nem tudták őket. Ők elmondták a rendőrnek, hogy még többen is lehetnek a vízben, írja a hvg.hu a sonline.hu-ra hivatkozva, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közlése alapján.

  Ekkor a vízirendőr rögtön a 100 méterrel távolabb lévő felborult csónakhoz sietett, ahol ketten próbáltak a csónakba kapaszkodni, de egyikükkel már beszélni sem lehetett, és kezdett elmerülni a Balatonba.

  A rendőrök mindkettőjüket a szolgálati kisgéphajóba emelték, majd a horgászok segítségével a másik két embert is kihúzták a hideg vízből, és a kikötőbe vitték őket.

  A négy férfi annyira kihűlt, hogy a mentőszolgálat munkatársai ellátásukat követően mindannyijukat kórházba szállították.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!