Túlélte a krokodiltámadást egy turista Ausztráliában

  Túlélte a krokodiltámadást egy turista Ausztráliában.

  Fotót akart készíteni egy krokodilról egy dán turista Nyugat-Ausztráliában, ám a tóba csúszott, és az állat megtámadta őt. A baleset szerencsésen végződött, a férfi megúszta kisebb sérülésekkel, írja az MTI.

  A 27 éves Johnny Bonde péntek este a nyugat-ausztráliai Kununurra tónál túrázott, amikor a vízben meglátott egy krokodilt. Letelepedett a tóparton, "és a következő dolog, amire emlékszem az az, hogy csúszom lefelé a vízbe és egyenesen a krokodil hátára érkezem. Az állat megragadott a fogaival és elkezdett rázni" - idézte a férfit a West Australian napilap.

  "Vízfröccsenéseket láttam magam körül, és fájdalmat éreztem a karomban. Azért nem volt annyira rossz, sokkal nagyobb volt az ijedelem, mint bármi más" - tette hozzá.

  A dán turista a jobb karján szenvedett sérüléseket, amelyeket a Kununurrai körzeti kórházban elláttak.

  Bonde egy másik interjúban elmondta, hogy ostobának érzi magát, és megérti, miért harapta őt meg a 2,5 méteres krokodil.

  "Ha valaki az éjszaka kellős közepén rám vetődik, én is mérges lennék" - magyarázta a perthi Sunday Times napilapnak.

  Ausztráliában két krokodil faj őshonos, a tengeri és az édesvízi krokodil. Mindkét faj az ország északi részén él, miközben a tengeri krokodil akár hétméteresre is megnő, az édesvízi fajok 2,5 méter hosszúak, embert szinte soha nem támadnak meg.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!