Kigyulladt az Emirates Boeingje Dubajban

A közösségi médiában és több hírportálon is fotók jelentek meg egy balesetet szenvedett Emirates repülőgépről. Az első értesülések szerint a légitársaság egyik Indiából Dubaiba (DXB) érkező Boeing 777 repülőgépe lehet érintett.

Az aviation-safety.net értesülései szerint az A6-EMW Boeing 777-31H lajtromjelű repülőgép szenvedett balesetet, mely az indiai Thiruvananthapuram International Airportról érkezett Dubajba. A repülőgép a fotók szerint a leszállást követően gyulladhatott ki - írja az Airportal.

Az első hírek nem szólnak sérültekről, állítólag minden utast és a személyzetet is sikerült időben kimenekíteni a repülőgépből. A helyszíni fotók tanúsága szerint a repülőgép a hasán állt meg, majd szinte teljesen kiégett. A repülőteret lezárták.

A légitársaság hivatalos közlésében megerősítette, hogy az EK521-es számú járatot baleset érte, a repülőgép fedélzetén 275 utas és a személyzet tartózkodott a közlés szerint. A légitársaság honlapján csak egy rövid közlemény olvasható a balesetről, amely szerint az Emirates teljes járathálózatán mintegy 4 órás késés várható.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek