Négyéves gyereket találtak a kézipoggyászban

  Előállítottak egy nőt a párizsi Roissy repülőtéren, miután egy négyéves kislányt rejtett el a kézipoggyászában egy Isztambulból érkező járaton - közölték szerdán a repülőtéri hatóságok.

   

  Az eset még hétfőn történt. A nő állampolgársága nem ismeretes, csak annyit lehet tudni róla, hogy Franciaországban él, és a táskájába rejtett haiti állampolgárságú kislányt állítólag örökbe kívánja fogadni, ennek érdekében az eljárást már elindította, írja az MTI.

  A francia hatóságok szerint a nő Isztambulban szállt át Párizs felé, a gyerekkel jelent meg az ellenőrzéseken, de nem engedték őket felszállni. A nő ekkor döntött úgy, hogy elrejti a kislányt egy táskában, majd egy másik járatra vásárolt jegyet és arra szállt fel a gyerekkel.

  A repülőgépen a táskát a lábához helyezte és letakarta egy takaróval, de a kislánynak ki kellett mennie a mosdóba, és ezzel felhívták magukra az utasok figyelmét.

  Az Air France légitársaság közleményben jelezte, hogy egy nő olyan gyermekkel utazott be az országba, akinek nem volt jegye és akit elrejtettek egy táskában. A légitársaság a gép hétfő esti érkezésekor ezért értesítette a francia hatóságokat. A nőt őrizetbe vették, de végül nem indítottak ellene eljárást. Szerda délután ő is, és a kislány is még a repülőtéren tartózkodott, mert a hatóságok még nem fejezték be a vizsgálatot.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!