Szexhotelben éjszakáztak a törölt járat utasai

A Hainan Airlines tévedésből egy szexhotelben foglalt szobát két női utasnak az egyik járat késése miatt. Mindezt Valentin-napon.

Egy Loubao nevű kínai hölgy a Hainan légitársaság HU7388-as járatával Csunking Cityből Hangcsouba tartott, de a gép 20:40-re tervezett érkezése az erős hóviharok miatt 23:10-re csúszott. Mivel az időjárás nem javult, az utast informálták, hogy másnap délután 3 óra előtt nem indulnak tovább, számolt be a Roadwarriorvoices.com.

Ahogy azt ilyenkor kell, légitársaság felajánlott neki egy hotelszobát éjszakára. (Azt, hogy a többi utassal mi történt, nem tudjuk. Lehet, hogy átíratták a foglalásukat, vagy más szállóban kaptak helyet).

Loubao tehát megérkezett a Hainan által foglalt hotelbe. Természetesen fogalma sem volt arról, hogy ez egy olyan szálloda, ahol a szoba felszereltségének része az éjjeli szekrényen nyugvó bilincs, a mennyezetre szerelt pánt és más egyéb, a Szürke ötven árnyalatát idéző kellék és bútor. A szerencsétlenül járt nőnek ráadásul egy másik, szintén szingli utassal kellett osztoznia a szobán - mindezt Valentin-napon.

A Hainan szóvivője azt nyilatkozta egy kínai hírcsatornának, hogy a legtöbb helyen már nem volt szabad szoba és a légitársaság nem is látta a foglaláskor a hotelt és annak berendezését.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek