Tizennégy strandoló fulladt tengerbe a dagály miatt Indiában

  A púnai Abeda Inamdar egyetemről több mint százan mentek tanárokkal együtt piknikezni a murudi tengerpartra. A dagály miatt tizennégy diák fulladt a tengerbe a strandbalesetben.

  Az Arab-tenger partján piknikező egyetemisták a tanáraik figyelmeztetése ellenére fürdeni mentek dagály idején, és a gyorsan emelkedő víz besodorta őket a tengerbe. A tragédia Murud település partszakaszán történt, Mahárástra állam Rajgad körzetében, Mumbaitól mintegy 145 kilométerre délre - írja a helyi hatóságok közleménye alapján az MTI.

  Az esetről megrendülten nyilatkozó mahárástrai főminiszter, Devendra Fadnavis szerint a hullámok által elsodort diákok mentésében a parti őrség mellett az indiai haditengerészet helikopterei és hajói is részt vettek. Öt lányt sikerült élve kimenteniük a tengerből, de 14 diákra - tíz lányra és négy fiúra - már csak holtan találtak rá. Egy társukat még keresik.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!