Rövidzárlat okozta a dubaji hoteltüzet szilveszter éjjelén

  Valószínűleg ennek következtében égett le egy dubaji luxushotel szilveszter éjszakáján a világhírű tűzijáték helyszínétől nem messze.

  Az esettel kapcsolatban egyelőre senkit nem vettek őrizetbe. A tűz miatt tizennégyen könnyebben megsérültek. A rendőrség birtokában vannak olyan fényképek, amelyeken szabadon lógó kábeleket lehet látni a 63 emeletes Adress Downtown Dubai nevű épület 14. és 15. szintjének egy-egy lakosztályánál - írja az MTI a helyi rendőrség közleménye alapján.

  A tűz órákkal a világ legnagyobb tűzijátékának kezdete előtt ütött ki tavaly december 31-én. A látványosságot minden évben a világ legmagasabb épületének számító, 828 méteres Burdzs Kalifánál rendezik meg. A tűzeset világszerte komoly aggályokat vetett fel a felhőkarcolók külsejének bevonására használt alumíniumpanelek biztonságosságáról.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!