Elhárították a hibát a budapesti reptéren, elindulnak a járatok

Helyreállították a számítógépes rendszert a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér 2-es terminálján, folyamatosan indulnak a reggeli járatok - közölte a Budapest Airport Zrt. helyettes szóvivője az MTI-vel. Kurucz László elmondta: megkezdődött a poggyászfeltétel és a járatindítás. A nap folyamán az induló járatoknál előfordulhatnak még késések, illetve a poggyász később érhet célba. A Budapest Airport folyamatosan dolgozik a forgalom helyreállításán - tette hozzá.

Reggeli tömeg a reptéren
Fotó: Kovács Tamás / MTI



Ahogyan korábban írtuk, a ma hajnali járatok nem indultak el a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről a 2-es terminál informatikai rendszerében történt hiba miatt. A hiba csak az induló gépeket érintette, az érkező járatokat fennakadás nélkül fogadták.

A Budapest Airport honlapján közzétett információk szerint a technikai fennakadás kilenc járatot érintett, az eredeti indulási időpont szerint 6 óra és 7:15 között induló járatok közül. Az érintett járatok között van két londoni, valamint egy-egy amszterdami, párizsi, milánói, Tel Aviv-i, eindhoveni, brüsszeli és moszkvai.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek