Nagyon be kell osztanunk jövőre a hosszú hétvégéket

  Nagyon be kell osztanunk jövőre a hosszú hétvégéket

  Jövőre összesen két hosszú hétvégével tervezhetnek a munkavállalók március 15. és november 1. miatt, a szabadnapokat pedig az eddigi gyakorlatnak megfelelően szombaton kell ledolgozni – írja az MTI.

  Fotó: . / NorthfotoForrás: Travelo

   A nemzetgazdasági miniszter munkaszüneti napok körüli munkarendről szóló rendelete hétfő este jelent meg a Magyar Közlönyben. A rendelet szerint 2016-ban március 5., szombat munkanap lesz, míg március 14., hétfő pihenőnap, valamint október 15., szombat is munkanap lesz, október 31., hétfő pedig pihenőnap. A rendelet kiterjed minden munkáltatóra és az általuk foglalkoztatottak munkarendjére is, kivéve a megszakítás nélkül üzemelő és a rendeltetése folytán a munkaszüneti napokon is működő munkáltatókat, illetve az ilyen jellegű munkakörben foglalkoztatott munkavállalók munkarendjét.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!