Ma van a féláron fagyizás napja!

  Egészen pontosan a Magyar kézműves fagylalt napját tartjuk május 8-án, ami egyben azt is jelenti, hogy ilyenkor az ország több cukrászdája is fél áron méri pultjaiból gombócait.

   

  Fotó: Alfonso Campiglio / Northfoto

   

  Országszerte már 450-nél is több fagylaltozó csatlakozott az idei magyar kézműves fagylalt napja programjához, amelynek keretében pénteken ismét féláron kínálják a jeges édességet a fagyik szerelmeseinek. A rendezvény célja a Magyar kézműves fagylalt és a fagylaltozás népszerűsítése. Az eseményhez csatlakozott cukrászdák folyamatosan frissített listáját az esemény Facebook oldalán érdemes követni. Bár az akcióban résztvevő üzletek ezen a napon a kirakatüvegükre ragasztott logóval is jelzik ezt, ha hömpölygő sorokat látunk ma az utcákon, biztosak lehetünk benne, hogy ott már javában tartják a féláras fagyi-ünnepet.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!