Mi lesz a Quaestor-csoport érdekeltségébe tartozó hotelekkel?

Mi lesz a Quaestor-csoport érdekeltségébe tartozó hotelekkel?

A gy 

Fotó: ETO Park Hotel

őri ETO Park Hotel, és a mátraházi Lifestyle Hotel Mátra közös közleménye szerint minden marad a régiben. "Minden ellentétes híreszteléssel szemben a ETO Park Hotel Győr szálloda nem zár be, hanem sikeresen működik tovább. Amíg sokaknak borús most a hangulata a Quaestor környékén, addig az Eto Park Hotel Business&Stadium Győr munkatársai továbbra is mosolyogva várják a szálloda ügyfeleit" – írja közleményében a szálloda.

 

Hozzátéve, hogy a hotel működése teljesen független az élményközpont és a futballklub teljesítményétől, a szállodát a múltban is, és a jelenben is, önálló szállodaigazgató vezetésével olyan tapasztalt szakembergárda irányítja, amelynek kifejezett szándéka és határozott célja, hogy a szálloda változatlan színvonalon működjön tovább.

Az első Quaestor-csoporthoz tartozó szálloda, a 2011-ben megnyílt, Mátraházán működő Lifestyle Hotel Mátra is igyekszik megnyugtatni vendégeit. "A hotelt üzemeltető Bérc Hotel Kft. önálló, stabil lábakon álló gazdasági társaság, amely nem áll csődvédelem alatt. A szálloda üzemelése továbbra is zavartalan, a foglaltsági előrejelzések bíztatóak, mind az egyéni vendégek, mind a céges rendezvényes csoportok tekintetében. A szálloda kulcsfontosságú pozíciót jelentő munkakörei betöltöttek.

Fotó: Lifestyle Hotel Mátra

Sőt, ahogyan a Hvg.hu is írja, a mátraházi szálloda szakácsot, felszolgálót és szobaasszonyt is keres. "A munkaerő-felvétel pont a megnövekedett érdeklődésnek köszönhető, oly mértékű foglaltsági mutatók elé néz a szálloda, amely megköveteli a személyzet számának növelését, továbbá azért, hogy a szolgáltatást igénybe vevők bármikor visszatérve ugyanazzal a magas minőséggel találkozzanak" – írják.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek