Dorfmeister, Kalkbrenner és Halász Judit is a klubban

Dorfmeister, Kalkbrenner és Halász Judit is a klubban

Márciusban ünnepli 1 éves születésnapját a megújult Akvárium Klub. A 28-i központi rendezvényem mások mellett Richard Dorfmeister is fellép, a következő hetekben-hónapokban pedig koncertet ad az Akváriumban a Parov Stelar Band, a Stereo MC's, a De-Phazz és John Mayall is.

„Egy év alatt több mint négyszáz programnak adott otthont és több mint 100 ezer koncertlátogatót vonzott a megújult Akvárium Klub, amely heti rendszerességgel ad otthont konferenciáknak, előadásoknak is" - idézte a szervezők közleménye Brunda Mátyást, a központ vezetőjét.

Március 28-án, az Akvárium Klub 1 éves születésnapján egész napos ünnepi program várja a klub és az Erzsébet téri terasz közönségét. Fellép a hat éve indult zenei improvizáció-sorozat, a Random Trip, amelynek vendége lesz Zalon, az Amy Winehouse Band oszlopa, valamint Tátrai Tibor, Sena, Andrew Hefler, Eckü, MC Kemon és Sárik Péter is. Az est záróakkordjaként Richard Dorfmeister osztrák sztár dj-producer lép színpadra.

A születésnap előtt és után egyaránt számos népszerű hazai és nemzetközi előadó ad koncertet az Akváriumban. Az idei VOLT Fesztivál előbulijaként március közepén fellép a szintén osztrák Parov Stelar Band, érkezik a downtempo dzsessz német alapcsapata, a De-Phazz, a londoni hiphop/dance színtér kiválósága, a Stereo MC's, a manchesteri Lamb, a német dj, Alle Farben és a tavalyi koncert után visszatér a brit blueslegenda, John Mayall is. A berlini dj-producer, Fritz Kalkbrenner kétnapos show-val jön az Akváriumba, az első meghirdetett napra ugyanis elfogytak a jegyek.

A márciusi kínálatban szerepel a Wellhello és a Halott Pénz, e két koncertre is elfogyott minden jegy. Az Akvárium Klubban zenél újra a Nyers, bemutatja lemezét az Anima Sound System, március elején a Nagyon Balaton nyitóeseményeként a Balaton Method filmbemutató-koncertjét rendezik, májusban pedig újra megtartják a Nagy-Szín-Padot, a Petőfi Rádió és a VOLT Produkció közös tehetségmutató versenyét. A Petőfi Rádió mellett március 15-től a Petőfi TV is otthon lesz az Akváriumban, áprilisban pedig Halász Judit is fellép a klubban.

Ezek is érdekelhetnek