UberEATS Barcelonában: 10 perc alatt a megrendelőnél az étel

UberEATS Barcelonában: 10 perc alatt a megrendelőnél az étel

Az Uber a mai napon indítja UberEATS nevű on-demand ételszállítási szolgáltatását Barcelonában.

Az okostelefonos alkalmazáson keresztül a felhasználókat összekötni szándékozó Uber hasonló szolgáltatást korábban Los Angelesben vezetett be UberFRESH néven. Az UberEATS a hét minden napján elérhető ebéd- és vacsoraidőben, a város legjobb éttermeinek napi ajánlataival. A rendeléshez be kell lépni az Uber app felületére és az UberEATS ikonra rákattintva máris elérhető a teljesen készpénzmentes és GPS-alapú a szolgáltatás, valamint nyomon követhető, hogy pontosan mikor érkezik az étel. A becsült várakozási idő 10 perc. A szolgáltatás jelenleg Barcelona központjában működik, de a vállalat azon dolgozik, hogy minél előbb elérhető legyen a környező városrészekben is.

Az emberek és az éttermek egyszerű és gyors összekötése révén az UberEATS új lehetőséget jelent Barcelonában a helyi éttermi vállalkozásoknak és az ételt kiszállító autósoknak is. Az Uberrel együttműködő meghatározó spanyol gasztro-weboldal, a Plateselector platformján keresztül a legjobb helyi és nemzetközi éttermek kínálnak fogásokat.

Carles Lloret, az Uber Spanyolország vezérigazgatója elmondta: "számos olyan étterem is található a partnereink között, akik eddig nem tudták megoldani az ételeik kiszállítását, azonban az UberEATS-szel be tudnak kapcsolódni egy kiszállítási hálózatba. Ezzel új növekedési lehetőséget teremtünk számukra."

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek