Magyarország wifivel a tíz legjobb között

  Magyarország wifivel a tíz legjobb között

  A Tourism Review nemrég kiadott felmérése szerint, mely a hotelekben elérhető wifiszolgáltatás minőségét és annak díjmentességét vizsgálta, nemzetközi összesítésben hazánk bekerült a legjobb 10 ország közé – közölte a Magyar Turizmus Zrt.

  Ráadásul Budapest 84,4%-os wifiminőséggel Stockholm után a második helyen végzett a városok összehasonlítása során. A vendégek 75,8%-ban díjmentesen élvezhetik a szolgáltatást, ami kedvezően befolyásolhatja az utazási döntéseket.

  Országos szinten 74,7%-ra értékelték a szállodai wifiszolgáltatás minőségét, valamint ugyanilyen arányú az ingyenes elérés is a magyarországi hotelekben.

  Hazánk területén a kor igényeivel lépést tartva egyre több helyen biztosítják az ingyenes internetelérést, számos közterület, idegenforgalmi helyszín és szolgáltató figyel a netezni vágyók igényeire.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!