Már 300 kiállító az utazás kiállításon

  Az év legnagyobb turisztikai vásárán, az Utazás kiállításon 2015-ben is több száz kiállító, városok, régiók, utaztatók és egyéb szolgáltatók mutatkoznak be – írja a turizmus.com.

  A nagyközönség számára a legnagyobb izgalmat a 180 négyzetméteres, egymillió LEGO®-kockából álló Magyarország-térkép felépítése, a mauritiusi utazást ígérő nyereményjáték, valamint a Teszt & Go autós program ígéri.

  Annak ellenére, hogy a belföldi kiállítók a korábbi évektől eltérő keretek között jelennek meg, a kiállításra már 7 régió 70 kiállítója jelentkezett be, és folyamatosan érkeznek új érdeklődők. Az eddig bejelentkezett kiállítók száma meghaladja a 300-at.

  Az utazási irodák közül kiállít a Neckermann, a Robinson Tours, a Sun&Fun és az Unitravel, illetve a Green Travel standján 50 hotel is képviselteti magát.

  Az Utazás Fórum Konferencia (amelynek szervezője és szakmai partnere a Turizmus Kft.) február 26-án, a kiállítás szakmai napján kerül megrendezésre. A tematika idén a gasztroturizmus lesz. Ugyancsak ennek a konferenciának a keretében tartják majd a Magyar Turizmus Zrt. 2015. évi turisztikai marketingtervének bemutatóját.

  A részletes program hamarosan elérhető lesz a kiállítás weboldalán.

  Bővebb információ: utazas.hungexpo.hu, www.facebook.com/utazaskiallitas

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!