Bezárt a Baobab Travel

Bezárt a Baobab Travel

A Baobab Travel honlapján értesítette utasait, hogy 2015. január 26-tól nem tudja folytatni utazásszervezői tevékenységét - írja a turizmus.com.

Mint írják: "a magyar utazási piacot sok éve sújtó válság rendkívüli módon sújtotta az iparágat, így őket is. A szűkülő piac, a csökkenő fizetőképes kereslet, a kiélezett konkurenciaharc, a folyamatos árfolyamingadozások és árháború nem teszik lehetővé a gazdaságos működést. A folyamatos működés pénzügyi feltételei már nem biztosíthatóak."

A jelenleg külföldön tartózkodó utasok hazautaztatása biztosított, felelősségbiztosítójuk az Aegon Magyarország Zrt. A biztosítótársasággal felvették a kapcsolatot, és minden szükséges információt, adatot, egyéb segítséget megadnak a helyzet megnyugtató rendezéséhez.

Kérik, hogy kárigényét mielőbb jelezze mindenki az AEGON Magyarország ÁltalánosBiztosító Zrt. Ügyfélszolgálatánál (1091 Budapest, Üllői út 1, telefon (06-1)477-4800, e-mail: ugyfelszolg@aegon.hu).

A kialakult helyzetért az utasok és a partnerek elnézését és megértését kérik.

További híreket a Turizmus.com oldalon talál. A turisztikai szakma legfrissebb híreiért pedig iratkozzon fel a Turizmus Panoráma Bulletinre!
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek