Rengeteg brazil kokain került az országba

  Rengeteg brazil kokain került az országba

  Száztíz millió forint értékű kokaint foglalt le a budapesti Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren két portugál állampolgártól a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság - adta hírül az MTI.

  A nyomozók január 10-én tartóztatták fel a férfit és a nőt, miután gyanússá vált a viselkedésük. A csomagátvizsgálás során a huszonhárom éves nő bőröndjéből összesen 7387 gramm - az elsődleges szakértői vélemény szerint - kokain került elő nyolcvankét darab hajfestékes tasakba csomagolva. A kábítószert Brazíliából Dubai érintésével próbálta Magyarországra csempészni a nő, amiben bűntársként segítségére volt a negyvennyolc éves férfi is.

  A rendőrök lefoglalták a kábítószert, amelynek kiskereskedelmi értéke a feketepiacon körülbelül száztíz millió forint. A két portugál állampolgárt őrizetbe vették, és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat az ügyészségnél. A Repülőtéri Rendőr Igazgatóság kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást a két portugál állampolgár ellen - közölte a rendőrség.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!