Megnyílt az eplényi sípálya

  Megnyílt az eplényi sípálya

  December 28-án megnyitotta kapuit a Nordica Síaréna. Az utóbbi napokban több, mint 10 000 köbméter hóágyúzott hó készült és esett 10 cm természetes hó is, így fantasztikus téli hangulat uralkodik Eplényben - írja a Turizmus.com.

   

  Fotó: Nordica SíAréna - Eplény

  Üzemel Magyarország egyetlen négyüléses síliftje az OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es csákányos felvonó és az 1-es számú oktatólift. Síelhető a teljes 1-es pálya, a T1-es oktatópálya. Folytatódik a télies időjárás, Eplényben is folytatják éjszakánként a hóágyúzást és újabb pályákat - újabb felvonókat nyitnak meg a következő napokban.

  Üzemel a síiskola, a kölcsönző, nyitva van Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a Das Weltauto Körvár. Az utak jól járhatóak, a sípálya könnyen megközelíthető, parkoló-irányítást biztosítanak a beérkező vendégek számára.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!