Világ körüli útra készültek, szakítottak. Ingyen megkapja a repjegyet, akinek ugyanaz a neve, mint az exnőnek

  Egy kanadai férfi nemrég szakított a barátnőjével, és most keresi azt a nőt, akit ugyanúgy hívnak, mint egykori párját. Világ körüli útra vinné magával, mivel a repülőjegyeket már kifizette. A 28 éves torontói férfi a Reddit közösségi oldalon tette közzé a felhívást hétfőn, azóta az ajánlat igen széles körbe terjedt el az interneten - írja az MTI.

  Bejegyzésében Jordan Axani elmesélte, hogy márciusban foglalta le a jegyeket a világkörüli útra, amikor még egy párt alkottak Elizabeth Gallagherrel. A barátnő ezt az utazást kapta volna karácsonyra. "Ugyan a kapcsolatnak vége, az útra azért el akarok menni. Ő természetesen nem jön" - írta Axani. Mivel az út több szakaszból áll, sok légitársaság sok gépére kell felszállni, a férfi szerint nem éri meg megváltoztatni a nevet a repülőjegyeken a pótdíjak miatt.

  Innen jött az ötlet, hogy keressen egy másik Elizabeth Gallagher nevű kanadait, aki elmenne vele az útra. Semmilyen más feltétele nincs az indulásnak, csak a név - írta Axani. "Egy dolgot szeretnék csak: örülj az útnak, és semmit nem várok cserébe, nem szeretnék viszonyt veled, se közös szelfiket a prágai karácsonyi vásáron" - olvasható a felhívásban.

  Ajánlatának sikerén maga is meglepődött: több Elizabeth Gallagher is jelentkezett csütörtökig. A szerencsés kiválasztottal december 21-én indulnak útra New Yorkból és útba ejtik Milánót, Prágát, Párizst, Bangkokot és Újdelhit is.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!