A britek leírták a tökéletes nyaralás képletét

A britek leírták a tökéletes nyaralás képletét

11 napig tart, a célpont négy és fél órás repülőúttal megközelíthető, átlagosan 25 fok van, a szállás pedig a reptértől maximum 16 kilométerre fekszik, hogy ne kelljen hosszasan bajlódni a transzferrel – így írja le a Daily Mail a tökéletes nyaralás receptjét.

Hotel saját medencével? Tökéletes! Fotó: NorthfotoForrás: Travelo

 A 2000 fő megkérdezésével készült felmérés szerint érkezés után a nők egy csésze teára, a férfiak egy jó hideg sörre vágynak, első vacsoráját pedig mindenki a legjobb helyi ízeket kínáló étteremben szeretné elfogyasztani. Fontos továbbá, hogy a hotel maximum hét perces sétányira legyen a tengerparttól, és rendelkezzen saját medencével is.

Egy tökéletes nyaraláson a medence partjára Trónok harca köteteket, celebek önéletrajzait, újságokat és keresztrejtvényeket vinnének magukkal a britek. Furcsa módon a többség szerint Adele bús balladája, a Someone Like You passzol az álomnyaraláshoz. Ha pedig némi aktivitásra vágynak a tökéletes vakáció résztvevői, rövid kirándulások, vízi torna, jóga, salsa és nyelvórák jöhetnek szóba.

A britek által leírt álomnyaralás a felmérést készítő Monarch Airlines szerint nagyjából 602 fontba, vagyis valamivel több mint 236 ezer forintba kerül fejenként.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek