Ötvenen ragadtak egy kilátóban egy amerikai élményparkban

  Órákra egy élménypark tornyának tetején raboskodott 48 ember áramkimaradás miatt vasárnap az Egyesült Államokban. A San Diego SeaWorld vízi parkban egy 17 éves fiút annyira megviselt a fogság a 97 méteres magasságban, hogy szabadulása után kórházi kezeléssel kellett nyugtatni.

  Nem lehetett kellemes élmény ebben ragadni

  Fotó: SeaWorld San Diego  A toronynak az utasokkal teli gyűrűrésze forog a magasba emelkedve, ahol a látogatók a Csendes-óceán partján fekvő kaliforniai város panorámájában gyönyörködhetnek. A fent rekedt csoportnak volt erre ideje bőven: délután fél négytől egészen este fél nyolcig.

  Az élménypark tájékoztatása szerint állandó távközlési kapcsolatban voltak a vendégekkel, és munkatársaik vízzel és élelemmel látták el őket. Lee Swanson, a helyi tűzoltók szóvivője elmondta, hogy senki sem sérült meg, és a 17 éves, szorongásos fiún kívül senki sem szorult orvosi segítségre. Egyelőre nem tudni, hogy miért történt az áramkimaradás.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!