Luxus otthoncserével kampányol a Lufthansa

Repülőjegyet és luxusszállást is nyerhetnek a HomeExchange nemzetközi otthoncsere közvetítő és a Lufthansa közös kampányában résztvevők.

Szerdán jelentette be együttműködését a Lufthansa és a HomeExchange.com, melynek értelmében mind a légitársaság, mind a lakáscsere-közvetítő oldal tagjai bizonyos juttatásokban részesülhetnek - írja a Turizmus Online.

A légitársaság a HomeExchange.com minden európai tagjának egy 20 euró értékű promóciós vouchert ajánl fel, melyet ezen az oldalon történt következő Lufthansa járat foglalásakor lehet beváltani. Az együttműködés keretein belül egy közösségi média kampány és egy fotóverseny is indul, amelynek központi témája a nyári vakáció lesz. A júniusban és júliusban futó akció során a résztvevőknek egy olyan tárgyról kell fotót posztolniuk a közösségi média felületeken, amely az ő személyes kikapcsolódásukat szimbolizálja – legyen az egy szörfdeszka vagy egy napozóágy. A kampány a #VIKey elnevezést kapta, ezzel a hashtaggel kell ugyanis ellátni a közzétett képeket. A szerencsések a Lufthansa business osztályára nyerhetnek retúrjegyet, a HomeExchange.com által pedig szálláslehetőséget egy luxuslakásban. Minderről bővebben itt lehet olvasni.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek