raMegszűnt a kijárási tilalom Pattayán, Phuketen és Samuin

  Megszűnt a kijárási tilalom Pattayán, Phuketen és Samuin

  Feloldották a kijárási tilalmat Thaiföld legnépszerűbb turistacélpontjaiban, Pattayán, Phuketen és Samui szigetén – adta hírül a BBC. Bangkokban és Thaiföld többi részén éjféltől hajnali négyig továbbra is érvényben van a tilalom.

  Fotó: Jonas Gratzer / Europress / Getty

   Ahogyan arról korábban beszámoltunk, 2014. május 22-én a thai hadsereg átvette a hatalmat az ország irányítása felett arra hivatkozva, hogy helyre kell állítani az országban a rendet a hónapok óta tartó politikai zavargásokat követően. A következő napon éjszakai kijárási tilalmat vezettek be az ország egész területén, mely a turistákra is vonatkozik. Ezt oldották fel a mai napon Pattayán, Samuin és Phuketen.

  A Bangkokba érkezők, vagy onnan hazaindulók számára fontos információ, hogy a kijárási tilalom azokra nem vonatkozik, akiknek ebben az időben indul vagy érkezik a repülőjáratuk Thaiföldre. Ezt a repülőjegyükkel tudják igazolni. További hasznos túlélési tippeket korábbi cikkünkben talál.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!