Ingyen repülőjegyeket oszt a Wizz Air

  A légitársaság hétfőn tíz éves, születésnapján minden második jegyet ingyen adja.

  Hobbitszületésnapot tart a Wizz Air: Tolkien hobbitjaihoz hasonlóan a légitársaság is ajándékokat oszt születésnapja alkalmából. A cég foglalásonként a második és a negyedik repülőjegyet adja ingyen a hétfő éjfélig kifizetett foglalásoknál.

  Ezekre a jegyekre az adókat és egyéb költségeket sem kell kifizetniük az utasoknak, sőt a kisméretű kézipoggyász díját sem, az adminisztrációs díjat viszont igen. Ha valaki nagyobb kézipoggyászt vinne, az is feláras. A megvásárolt repülőjegyeket egyszerre kell felhasználni, és nem lehet őket külön visszamondani. A jegyek száma korlátozott.

  A légitársaság legelső járata a dél-lengyelországi Katowicéből London Lutonba indult el 2004. május 19-én. 2013 végéig összesen 69 millióan utaztak a Wizz Airrel. A légitársaság egy jelenleg 300 útvonalból és 35 országban 96 desztinációból álló útvonalhálózatot épített ki. A 2014-es pénzügyi évben 13.9 millió utas választotta a Wizz Airt.

  Ön repülne Wizz Airrel?
  Igen, már repültem is - 593
  Még nem repültem, de szeretnék - 214
  Már repültem, de elég is volt - 53
  Még nem repültem, és nem akarok - 31
  Nem tudom - 18
  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!