Egy nappal tovább vonatozhatunk a Nyitott Balaton időtartama alatt

Egy nappal tovább vonatozhatunk a Nyitott Balaton időtartama alatt

A május 1. és 11. között megrendezésre kerülő Nyitott Balaton rendezvény alatt a Balaton Mix jeggyel rendelkező utasok egy nappal tovább utazhatnak korlátlanul a Balaton körüli vonatokon és a balatoni menetrend szerinti hajójáratokon – áll a vasúttársaság közelményében.

Már elérhető a pénztárakban a Balaton Mix jegy, a MÁV-START Zrt. és a Balatoni Hajózási Zrt. közös ajánlata. A kombinált jegy 3 és 7 napos érvénytartamban kapható felnőtt, gyermek, és családi változatban.A Balaton Mix jegy az érvénytartamtól függően lehetőséget biztosít egy vagy két szabadon választott napon a Balaton körüli vonatok és a menetrend szerinti, balatoni hajójáratok korlátlan számú igénybevételére.

Fotó: Kispala1994 / Indafotó

 A Nyitott Balaton rendezvény idején valamennyi típusú Balaton Mix jeggyel rendelkezők plusz egy napos utazást kapnak ajándékba, így a 3 napos Balaton Mix jeggyel két szabadon választott napon, míg a 7 napos Balaton Mix jeggyel három napon lehet korlátlanul utazni.

További engedmény a tóhoz utazók számára, hogy a Balaton Mix jegy megvásárlása esetén a MÁV-START ötven százalékos alkalmi menettérti kedvezményt is biztosít bármely állomástól a balatoni állomásokra. A kerékpárosok igényeinek megfelelő kiszolgálása érdekében továbbá a MÁV-START járatain a felnőtt, gyermek és családi Balaton Mix jeggyel személyenként 1 db kerékpár díjmentes kerékpárjeggyel szállítható az utazásra megjelölt napokon a rendelkezésre álló szabad helyek függvényében.

A kedvezményekkel kapcsolatban további részletes információk elérhetők a MÁV-START honlapján, illetve a helyi tarifával hívható 06 (40) 49-49-49-es telefonszámon.

Ezek is érdekelhetnek