Már az Óbudai Egyetem is árul vonatjegyet

Így már kilenc egyetemen és főiskolán is vásárolhatók vasúti menetjegyek, de BKK jegyet és bérletet is árulnak.

Így már kilenc egyetemen és főiskolán is vásárolhatók vasúti menetjegyek, de BKK jegyet és bérletet is árulnak.
A diákok utazása az összes vasúti belföldi utazások közel 60 százalékát teszi ki, éves szinten több mint százezer darab menetjegyet értékesít a vasúttársaság a főiskolákon és az egyetemeken. A MÁV-START emiatt a felsőoktatási intézményekben történő menetjegy értékesítést kiemelten kezeli, és mindent megtesz annak érdekében, hogy az intézmények hallgatóinak, dolgozóinak a vasúti belföldi jegyváltási lehetőséget egyre több helyen, helyben biztosítsa.

Az Egyetemi Hallgatói Szolgáltató Kft.-vel kötött megállapodás értelmében az Óbudai Egyetem bécsi úti campusával is bővült a felsőoktatási intézményeken működő vasúti pénztárak száma, így már kilenc egyetemen és főiskolán vásárolhatók vasúti menetjegyek.

De BKK-jegy és bérlet is kapható

Az óbudai térségben nyílt pénztárban az utazók számára többek között lehetőség van vasúti belföldi menetjegyek, továbbá pótdíjköteles vonatokra szóló pót- és helyjegyek, gyorsvonati pótjegyek, illetve a BKK egyes termékeinek (például bérletek) megváltásara. A felsőoktatási intézményekben a diákok napi programjához igazítva, általánosságban délelőtt nyolc-kilenctől délután három-négy óráig vannak nyitva hétköznap a pénztárak, valamint bizonyos helyszíneken, szombaton a délelőtti órákban is elérhető a szolgáltatás. A pénztárak pontos nyitva tartási rendje a vasúttársaság honlapján, a www.mav-start.hu oldalon érhető el.

Az alábbi egyetemeken és főiskolákon található vasúti pénztár:
Budapesti Corvinus Egyetem
Budapesti Műszaki Egyetem
Óbudai Egyetem (Budapest)
Debreceni Egyetem
Széchenyi István Egyetem (Győr)
Miskolci Egyetem
Nyíregyházi Főiskola
Pázmány Péter Katolikus Egyetem (Piliscsaba)
Pécsi Tudományegyetem
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek