Makaóban nyílik Karl Lagerfeld szállodája

Kólás dobozt és uszodabelsőt már tervezett, most egy komplett szállodát tervez Karl Lagerfeld német divattervező egy makaói kaszinócégnek.

"Egy egész szálloda, amelyet én tervezek! Ez az első alkalom! Szerintem ez nagyszerű ötlet!" - lelkendezett közleményében a Chanel és a Fendi divatházak saját márkával is rendelkező főtervezője. A 270-szobás Karl Lagerfeld Hotel 2017-ben nyílik egy húszemeletes toronyházban Makaóban, Kína egyetlen olyan övezetében, ahol engedélyezett a szerencsejáték - írja az MTI.

Egy monacói hotel wellness részlegébe már álmodott installációt és díszítő paneleket, innen már csak egy lépés egy komplett szálloda megtervezéseFotó: Odyssey-Hotel Métropole Monte-Carlo / Emanuele Scorcelletti

 A Karl Lagerfeld Greater China brand alatt létesülő makaói szálloda része a Lisboa Palace nevű nagyobb bevásárló-, szórakoztató- és szállodakomplexumnak, amelyben helyet kap egy Versace-tematikájú hotel is.

A több mint 2000 szállodai szobát kínáló komplexumot a Sociedade de Jogos de Macau (SJM) építteti, amelyet Stanley Ho, a 2004-ig a makaói szerencsejáték-piacon monopóliumot élvező kaszinómágnás alapított. A makaói szerencsejáték-iparnak 2012-ben 38 milliárd dollár árbevétele volt, hatszor annyi, mint a Las Vegas-i kaszinóknak.

A 80 éves Karl Lagerfeld ruhákon kívül már tervezett egy kólásdobozt is egy diétás terméknek.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek