A Ryanair is bekerült a Google járatkeresőjébe

A Ryanair megerősítette a napok óta terjedő pletykákat és bejelentette, hogy árait ezentúl a Google Flight Search-ben is publikálja, jobb hozzáférést biztosítva ezáltal 1600 útvonalához.

 Így a brit, francia, német, olasz, holland, spanyol, kanadai és amerikai felhasználók Európa és Észak-Afrika 186 repülőterének járatait kereshetik és hasonlíthatják össze a keresőóriás tavaly márciusban elindult projektjének segítségével - írja a Turizmus.com.

A Google mindenhol ott van, a repülőjegy keresésben is


Fotó: Northfoto


A Google Flight Search-ön a felhasználók interaktív térkép segítségével fedezhetik fel a lehetséges desztinációkat, ár, légitársaság, utazási idő vagy dátum szerint kereshetnek járatokat, amelyeket a rendszer ár szerint állít rangsorba.

Michael O'Leary, a Ryanair vezérigazgatója szerint az új megoldás drasztikusan változtatja meg az európai utazók foglalási szokásait. A cég további fejlesztései között említette a hamarosan bevezetendő mobil beszállókártyát, továbbfejlesztett applikációt és egy vadonatúj weboldalt. A Google illetékesei szerint a fogyasztók jelenleg körülbelül 20 különböző oldalt keresnek fel a repülőjegy-foglalása előtt, ezen keresés lerövidítésében kíván segíti a cég.

További híreket a Turizmus.com oldalon talál. A turisztikai szakma legfrissebb híreiért pedig iratkozzon fel a Turizmus Panoráma Bulletinre!
Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek