A Jet Airways naponta repül Párizs és Mumbai között

  Legalábbis május közepétől, ugyanis az indiai légitársaság új, esti járatot indít a két nagyváros között.

    

  Forrás: Travelo

  A nemzetközi légitársaság május 14-től szélestörzsű A330-as géptípussal közlekedik majd a francia fővárosból az indiai Mumbaiba. A Jet Aiways 9W123-as járata 21.10-kor indul majd Párizsból, és helyi idő szerint másnap reggel 9.45-re érkezik Mumbaiba számos további csatlakozást kínálva a légitársaság útvonalhálózatán belül Indiában.

  Visszafele a 9W124-es járat a vadonatúj Chatrapati Shivaji nemzetközi repülőteréről indul déli 12-kor és 17.50-kor landol a párizsi Charles de Gaulle reptéren. Ez az egyedüli járat Európából Mumbaiba, mely majd az esti órákban indul.

  A járatnak köszönhetően Párizs lesz a légitársaság 21-ik nemzetközi célállomása és egyik fő átszállópontja Európában (Brüsszel és London mellett), mely összekötettést biztosít Indiával és további, számos Délkelet-ázsiai célállomással. A légitársaság járatai USA-ba és Kanadába továbbra is Brüsszelből közlekednek.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!