Komplett világ körüli utakat foglalhatunk a neten

Az egyik légi szövetség legújabb online szolgáltatásában 19 légitársaság ezernél is több desztinációjából állíthatjuk össze és foglalhatjuk le a világ körüli utunkat.

A SkyTeam laptopról, asztali számítógépről és tabletről is elérhető Round the World szolgáltatásának online foglalási rendszerében minimum 3, de maximum 15 desztinációból álló körutakat szervezhetünk. Négy költségszintben gondolkodhatunk, 26 ezertől 38 ezer mérföldig, amelyet az eszköz automatikusan kiszámít a tervezett útvonal létrehozása után.
A légiszövetség hálózata az egyedi desztináció mellett olyan szolgáltatásokat is nyújt, mint például a Latin-Amerika és Ázsia, illetve Korea és Afrika közötti non-stop elérés.

A hálózatukban összesen 148 úti cél között lehet válogatni Kína, Oroszország, Ázsia és Latin-Amerika területén. Akik pedig teljes világ körüli útra fizetnek be, kilenc olyan légitársaság ajánlatai közül választhatnak, melyek Ausztráliába és Új-Zélandra is szállítanak. A SkyTeam Go Round the World szolgáltatásának mintaútvonala hat desztinációt és 26 424 mérföldet foglal magában: Párizs – Buenos Aires – Lima – Mexikóváros – Sanghaj – Hanoi – Moszkva – Párizs.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek