Elindul a Turkish harmadik járata Isztambulba

  Elindul a Turkish harmadik járata Isztambulba

  A Turkish Airlines megkapta az újabb járatra a hatósági engedélyeket, így március 30-tól napi három járat köti össze Budapestet Isztambullal.

  Az új járattal nem csak a két ország közötti napi összeköttetések száma bővül, hanem az Atatürk repülőtéren keresztül tovább javul a csatlakozás sok olyan ország felé, ahová jelenleg nincs közvetlen járat Budapeströl. Így például rövidül a menetidö India két, Pakisztán három nagyvárosa felé, gyorsabban lesz elérhető Közép Ázsia és az Öböl régió sok repülőtere, javul a csatlakozás Kelet-Afrika számos üdülő- és kirándulóhelye felé is.

  A menetrend további optimalizálása is a budapesti képvislet célja. Amennyiben sikerül a reggeli járatot előre hozni, akkor megnyílik a lehetőség az észak-atlanti célállomások aznapi elérésére is, ahová jelenleg csak ingyenes éjszakázással lehet a Turkish Airlines járataival eljutni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!