UFO akadályozta a közlekedést a brémai repülőtéren

UFO akadályozta a közlekedést a brémai repülőtéren

Azonosítatlan repülő tárgy, vagyis UFO okozott fennakadást a közlekedésben Németországban a brémai repülőtéren, a rendőrség kedden eljárást indított a légi közlekedés veszélyeztetése miatt – adta hírül az MTI.

Az ismeretlen mozgó tárgyat hétfő este észlelték a nemzetközi repülőtér irányítóközpontjának radarján, és két rendőr is látott az égen egy mozgó fényes pontot. A tárgy időnként megjelent a radarképernyőn, majd hamar nyoma veszett, és három óra után tűnt el végleg. A jelenség felderítésére elindult egy rendőrségi helikopter, de a küldetés eredménytelen volt, semmi rendkívülit nem tapasztaltak a térségben.

Az eset miatt egy induló járatot töröltek, egy érkező járatot pedig átirányítottak Hannoverbe. Egy érkező gépnek rövid ideig köröznie kellett a repülőtérnél leszállás előtt.

A rendőrség ismeretlen tettes ellen indított eljárást, és szemtanúkat keres. A légi közlekedés veszélyeztetése bűncselekmény, pénzbírsággal vagy akár öt évig terjedő szabadságvesztéssel is büntethető – emelte ki a brémai rendőrség szóvivője.

A napokban hozták egyébként nyilvánosságra, hogy egy Airbus A320-as pilótája még 2013 nyarán észlelt azonosítatlan repülő tárgyat a londoni Heathrow reptér közelében. Állítása szerint egy rögbi labda alakú, fémes tárgyat látott a pilótafülkéből kinézve. Biztos volt benne, hogy össze fognak ütközni, de végül nem történt baleset. A hatóságok értetlenül állnak ez előtt az eset előtt is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek