Csökkenti poggyászdíjait a Ryanair

  Vasárnaptól a Ryanair járatain kevesebbet kell fizetni azokért a poggyászokért, amelyeket nem az interneten keresztül, hanem a reptéren, indulás előtt csekkolunk be.

  Január 5-től az ír fapados légitársaságnál az eddigi 60 fontos vagy 60 eurós díj a felére csökken, ha a bag drop pultoknál csekkoljuk be poggyászunkat, míg a beszállókapunál 50 eurót vagy fontot kell fizetnünk a szabályos csomagért a jelenlegi 60 helyett.

  A díjváltoztatásra a Ryanair szerint azért van szükség, hogy a versenytársak szintjére csökkenjenek a költségek.

  Az utóbbi időben a légitársaság több ügyfélbarát intézkedéséről is írtunk. December óta az utasok az eddigi egyetlen kézipoggyász helyett a kis méretű kézitáskát vagy a duty free boltokban vásárolt holmit is felvihetik a fedélzetre. Február elsejétől pedig valamennyi járatán bevezeti a helyjegyeket. A jobb helyeket 5-10 eurós áron kínálja, de azok az utasok, akik nem kívánnak felárat fizetni, ingyen kapnak egy helyet a légitársaság által kijelölt ülésen.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!