Két kézipoggyász is ingyen felvihető a Ryanair gépekre

  A Ryanair utasok decembertől az indulás előtt vásárolt, kisméretű duty free termékeket díjmentesen vihetik fel a gépre.

  Az új szabály 2013. december 1-től lép életbe a Ryanair teljes járathálózatában, beleértve természetesen az összes budapesti járatot is. Ettől kezdve az utasok egy kisméretű (legfeljebb 35 x 20 x 20 cm-es) duty free bevásárló zacskót díjmentesen felvihetnek a gépre. Nagyobb méretű tasak esetén az utasok választása alapján kézipoggyászukat a repülőgép rakterébe helyeztethetik, és bevásárlásukat maguknál tarthatják, vagy kifizethetik a második kézipoggyász díját. A változás nyomán a Ryanair utasai gondtalanul vásárolhatnak a repülőtéri üzletekben, anélkül, hogy a kézipoggyászra vonatkozó korlátozások miatt aggódniuk kellene.

  "Most már egy második, kisméretű kézipoggyászt is díjmentesen felvihetnek magukkal az utasok a fedélzetre." - mondta Katarzyna Gaborec, a Ryanair közép-kelet európai kereskedelmi- és marketing vezetője. "Emellett a beszállókártya újrakiállítási díjainkat is csökkentettük az interneten becsekkoló utasaink részére, továbbá kényelmesebb honlap hozzáférést, 24 órás türelmi időt és csendes járatokat is ajánlunk. A következő hónapokban pedig várhatóan újabb fejlesztéseket jelentünk be." - tette hozzá. Az új szabályról bővebb információ a weboldalukon található.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!