Újabb norvég járatot indít az Air France

Jövő március 31-től az Air France napi két járatot indít a norvég Stavanger városba a párizsi Charles de Gaulle repülőtérről.

Az útvonalon 76 férőhelyes Embraer 170 típusú gépek közlekednek majd. A járatok optimalizált indulási és érkezési időpontjának köszönhetően biztosított a kapcsolódási lehetőség az Air France hosszú- és középtávú hálózatához a párizsi Charles de Gaulle repülőtéren.

Fotó: Bildagentur-Online/mcphoto / Northfoto

Stavanger városa, amely az Air France második legfontosabb norvégiai desztinációja Oslo után, az ország olaj- és gáziparának központja. Ezzel az új útvonallal a francia légitársaság kiegészíti a holland KLM kínálatát, mely szerint napi öt járatot indítanak az amszterdami Schiphol repülőtérről. Emellett az Air France naponta három járatot működtet Oslóba.

A párizsi Charles de Gaulle repülőtérről délelőtt 9:50-kor és este 19:20-kor indulnak járatok Stavangerbe, melyek 11:55-kor és 21:25-kor érkeznek meg. A norvég városból pedig reggel 7:00 és délután 12:35 órakor indulnak repülőgépek a francia fővárosba, és 09:10, illetve 14:45 órakor érkeznek meg. Még több információt talál a www.airfrance.com oldalon.

Ezek is érdekelhetnek