Angolul is elindult a Wizz Tours online utazási iroda

Angolul is elindult a Wizz Tours online utazási iroda

A Wizz Tours, a Wizz Air online utazási platformja angol nyelvű honlappal is kínál utazási csomagokat a Wizztours.com oldalon. A Wizztours.com a Wizz Air fapados jegyárait párosítja több mint 30 ezer hotel és üdülőhely szállásajánlataival utazási csomagjaiban.

Az indulása óta eltelt mindössze egy hónapban több mint 250 ezer látogatója volt az oldalnak, főleg magyar és lengyel utazók, akik üzleti utak, városnéző kirándulások, síutak és a napsütötte desztinációk iránt érdeklődtek. A várakozások szerint a wizztours.com angol nyelvű honlapjának indulása tovább növeli majd az utazási platform népszerűségét.

A Wizz Tours teljesen online utazási iroda, amelyet a Svédországban bejegyzett Travellink AB működtet. Az oldal utazási csomagokat kínál, amelyekben a Wizz Air járatait 30 ezer hotel ajánlataival kombinálja partnerük, az Expedia Affiliate Network segítégével.

A Wizz Air 45 darab A320 Airbus-ból álló flottát üzemeltet 19 állomásról, több mint 280 útvonalon, 95 desztinációval, 35 országba. 2012-ben több mint 12 millió utas választotta a légitársaságot.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek