Az ország legjobb szaunamesterét keresik

  Negyedik alkalommal rendezik meg a Szauna Szeánsz® Oscart, amelyben az ország legjobb szaunamesterei versenyeznek egymással minden évben. A verseny során a fürdőkben a szauna szeánszokat ingyen próbálhatják ki a vendégek.

  A szaunamesterek versenye a Magyar Turizmus Zrt., a Magyar Fürdőszövetség és a MEME – Magyar Egészségturizmus Marketing Egyesület szakmai támogatásával zajlik országszerte.

  Fotó: Hotel-Neuhaus / Flickr.com

  A hétvégén megtartott elődöntőn kizárólag a vendégek értékelhették a szaunamesterek munkáját. Pontszámaikat a szeánszok végén, a számukra biztosított szavazó cédulára írhatták rá, majd értékelésüket a kihelyezett szavazó urnába kellett beledobniuk. Így lesz ez decemberben is, ugyanis a versenysorozat következő szekciója a középdöntő, amit majd az áprilisi döntő követ. A végső nyertes a Szauna Szeánsz® Oscar díjat veheti át és egy éven keresztül viselheti a címet szolgáltatójával együtt.

  Az idei évben a versenyben résztvevő szaunamesterek listáját ezen az oldalon találja meg, a Gyulai Várfürdőben tartott decemberi középdöntő keretében kipróbálható ingyenes szaunaszeánszokra pedig ezen az oldalon lelet jelentkezni.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!