Mától foglalhatunk utakat a Wizz Tours-nál

  A Wizz Tours, a Wizz Air új online utazási platformja már elérhető a wizztours.com oldalon, ahol mától repülőjegyet és szállást tartalmazó utazási csomagokat is foglalhatunk.

  Rácz Adrienn Wizz Air Nagykövet és Mshvenieradze Tamara, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere jelentették be a Wizz Tours indulását Budapesten

  A Wizz Tours Magyarországon és Lengyelországban indult el, hogy az utazni vágyók még kényelmesebben intézhessék foglalásukat. Az utazók most még többet takarítanak meg a kiváló ár-érték arányú utazási csomagokkal, amelyek a Wizz Air alacsony viteldíjait több mint 30 ezer hotel és üdülőhely szállásajánlataival párosítják- írja a Wizz Tours közleményében.

  A Wizz Tours egy online utazási iroda, amely már azelőtt népszerűvé vált, hogy foglalásokat lehetett volna intézni rajta. A Wizz Tours Facebook oldalán meghirdetett fotóverseny szeptemberben több mint 200 ezer látogatót vonzott, a képekre pedig több mint 12 ezer szavazat érkezett. Budapesten és Varsóban több száz járókelő mutatta meg a köldökét, hogy kifejezze lelkesedését a Wizz Tours tengerparti desztinációi iránt.

  Átlagosan naponta tízezren látogatták meg a wizztours.com oldalt, már azelőtt, hogy az utazási platform megkezdte volna a működését. A tervek szerint a wizztours.com csomagajánlatait Magyarországon és Lengyelországon túl, később további országokra is kiterjesztik.

  "Nagy nap ez a mai az utazni vágyóknak Magyarországon, hiszen egy új lehetőség nyílt meg előttük" – mondta Mshvenieradze Tamara, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere Budapesten, egy sajtóbeszélgetésen.
  „Ez az első alkalom, hogy a Wizz Air alacsony viteldíjait Wizz utazási csomagok részeként lehet igénybe venni, így az utasok kényelmesebben foglalhatnak, mintha külön kellene a repülőjegyet és az utazást lefoglalniuk. A Wizz Tours gerincét az olyan országokba közlekedő járataink adják, mint Abu Dhabi/Dubai, Ukrajna, Grúzia, Spanyolország, Olaszország és Izrael. Hisszük, hogy a Wizz Air és a Wizz Tours Magyarországon a legjobb választás azoknak, akik alacsony viteldíjakra és nagyszerű utazásokra vágynak" – tette hozzá Mshvenieradze Tamara.

  Abrán Györggyel, a Wizz Air kereskedelmi igazgatójával még augusztusban beszélgettünk a Wizz Tours kapcsán, aki azt mondta, hogy az utóbbi időben komoly internetes forradalom zajlott le az utazási piacon, ezért vágott bele a Wizz Air is az online utazási irodába. Vele készült interjúnkat itt olvashatja.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!