Ajándékutalványokat dobott piacra a Wizz Air

Új, 25 és 50 eurós címletekben elérhető ajándékutalványokat dobott piacra a Wizz Air, amelyek néhány kattintással egyedivé alakíthatók.

A Wizz Air ma bemutatta új ajándékutalványait, amelyeket néhány egyszerű lépésben személyessé és egyedivé tehetünk, mielőtt közvetlen elküldjük azt emailben a címzettnek.

A Wizz Air ajándékutalványok 25 és 50 eurós címletekben kaphatók (illetve ezzel egyenértékű címletekben más pénznemekben is). Az utalványok Wizz Air repülőjegyek és kiegészítő szolgáltatások vásárlására használhatók fel, 35 ország 95 desztinációjára. Az ajándékutalványokkal a Wizz Air Magyarország Kft. által működtetett bármely menetrendszerinti járatra lehet repülőjegyet foglalni.

Ingrid Weber Üzletfejlesztési Menedzser és Spengler Petra Wizz Air Nagykövet átadja az első 11 ajándékutalványt a Magyar Újságíró Labdarúgó Válogatottnak.Forrás: Travelo

 Az első 11 Wizz Air ajándékutalványt a Magyar Újságíró Labdarúgó Válogatott kapta, amelyet Petur András és Somogyi Zsolt vehetett át a csapat nevében. A válogatott tagjai bejárják Európát, hogy összemérjék tudásukat más csapatokkal, és az ajándékutalványokat is egy spanyolországi utazásra fogják használni. A Wizz Air ajándékutalványai online beválthatók, korlátozás nélkül átruházhatók, vagyis nincsenek egy adott névhez kötve, és a vásárlástól számítva 12 hónapig lehet őket felhasználni.
Az utalványok ezen az oldalon elérhetők.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek