Itt van az ősz, akciózik a British Airways

Őszi akciózásba kezdett a British Airways, a légitársasággal a világ számos pontjára repülhetünk olcsóbban, londoni átszállással. Londonból ráadásul a légitársaság első Airbus A380-800 típusú óriásgépével utazhatunk tovább.

 

Mert ha valaki még a hideg tél előtt, netán éppen közben élvezné a perzselő napot, az strandolhat Miamiban, végigsétálhat San Franciscoban a világ legkacskaringósabb utcáján, de utazhat Los Angelesbe, a hollywoodi csillagok otthonába is. Vagy ha úgy tartja kedve, ahogy nyáron egy kolléganőnknek, repülhet akár New Yorkba is. Mielőtt azonban ezt megtenné, jó szívvel ajánljuk, hogy olvassa el a kezdő, haladó és profi New York-látogatóknak szánt cikkét, amelyben a város legjobb helyeit a kötelező körök lefutása nélkül járja be.

Airbus A380-800

Fotó: British Airways



A British Airways egyébként az Egyesült Államok legnépszerűbb városaiba 167 000 forinttól kínálja repülőjegyeit, természetesen oda-vissza irányba, adókkal és illetékkel együtt.

Április közepéig is leutazhatjuk

Aki viszont a szinte sosem alvó amerikai nagyvárosoknál is különlegesebb helyre vágyik, az olyan egzotikus tájakra is eljuthat most olcsóbban, mint Rio de Janeiro, Dubai, Nairobi, Cape Town, Hong Kong, Bangkok, Szingapur, Shanghai vagy éppen Chengdu. A kedvezőbb árú repülőjegyek vásárlási akciója szeptember 5-től október 3-ig tart, de az utasok április 15-ig utazhatnak az akció keretein belül.

„Világszerte több mint 175 helyre indítunk járatokat, magyarországi utasainknak pedig szeretnénk megadni a lehetőséget, hogy a világ legnépszerűbb üdülőcélpontjait látogathassák meg anélkül, hogy mélyen a zsebükbe kelljen nyúlniuk. Tudjuk, hogy Észak-Amerika különösen kedvelt célpont a magyarok között is, ezért azt javasoljuk utasainknak, hogy aki nem szeretne lemaradni az akcióról, foglalja le jegyét a lehető leghamarabb"- mondta Emil Delibashev, a British Airways magyarországi kereskedelmi igazgatója.

Naponta háromszor repül Budapestről

A repülés és az óriás repülőgépek magyar szerelmesei ráadásul különleges élménnyel is gazdagodhatnak, hiszen Londonból akár Los Angeles, akár Hong Kong felé, kipróbálhatják a British Airways első, Airbus A380-800 típusú óriásgépét, amit szeptember 24-től üzemeltet a cég a fenti útvonalakon.

A hatalmas, 469 személyes utasszállító bázisa a London Heathrow repülőtér, melynek 5-ös termináljára naponta három járatot is indít a légitársaság a budapesti Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérről. Az új gép így kényelmesen és most kedvező áron elérhető a Magyarországról utazók számára.

A British Airways ajánlatairól további információ a ba.com oldalon található, ahol nemcsak a jegyeket lehet lefoglalni, de a járatra való csekkolás is elintézhető.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek