A Germanwings bővíti járatait

A Germanwings még jobb összeköttetést kínál a német főváros és Köln/Bonn, illetve Stuttgart között.

Fotó: Germanwings

Nemrég írtunk arról, hogy a németországi közlekedési szövetség kutatásában hat vizsgált légitársaásg közül a Germanwings diszkont légitársaság végzett első helyen, ahol különösen az ülőhely-távolság és a poggyász túlsúly tekintetében ért el jó eredményt. Legújabb közleményükben pedig újabb járatbővülésükről írnak.

A légitársaság ugyanis naponta egy-egy járattal bővíti majd járatai számát a fenti útvonalakon, ahol egy-egy Airbus A319-es típusú repülőgép teljesít szolgálatot. Így a Budapestről induló utasok, az átszállás ellenére is, könnyebben jutnak majd el Berlinbe.

A járatbővítésnek köszönhetően Berlin/Tegel és Köln/Bonn között a jelenlegi tízről tizenegyre emelkedik a napi járatok száma a legtöbb munkanapon. A Germanwings a német fővárosból Stuttgartba a jelenlegi hét helyett nyolc járatot üzemeltet majd hétköznaponként.

A megemelkedett járatszám a 2013. október 27-én életbe lépő 2013/2014-es menetrendben lesz elérhető. Valamennyi új járatra már foglalhatóak a jegyek a www.germanwings.com honlapon.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek