Vasalószemélyzet jár az utasoknak az isztambuli reptéren

  Megnyílt a Turkish Airlines üzleti várója az isztambuli Atatürk repülőtéren zuhanyzóval, öltözővel és vasalószemélyzettel.

  A business lounge-ot a nemzetközi járatokon érkező utasok vehetik igénybe. Közvetlenül leszállás után az utazók a váróban "felfrissíthetik" magukat mielőtt elhagynák az Atatürk repülőteret. A lounge 250 négyzetméter alapterületű, 38 ülőhellyel, zuhanyzóval, öltözőhelyiségekkel, sőt igény esetén vasalószemélyzettel. A frissítőkről a DO & CO társaság gondoskodik -írja a Turizmus Online.

  A szolgáltatás különösen azoknak az utasoknak értékes, akik korán reggel érkeznek a városba, és ilyenkor a szállodai szobák még általában nem állnak rendelkezésükre. A lounge reggel 5 órától 12.30-ig fogad vendégeket, és 13.00-kor bezár. Az üzleti várót csak a business class utasai, továbbá az Elit Plus tagsággal rendelkező Comfort Class-utasok használhatják, nemzetközi utazásaik után.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!