A világ legjobb állása százezer dolláros fizetésért

  A világ legjobb állása százezer dolláros fizetésért

  Újabb "a világ legjobb állása" típusú hirdetés jelent meg: ezúttal a Jauntaroo online utazási oldal várja a jelentkezőket. A portál 100 000 dolláros fizetést ajánl az egy évig tartó munkáért új Chief World Explorerének, akinek az egész világot be kell utaznia. Az utazás teljes költségét a portál állja, a nyertesnek blogposztokban kell beszámolnia kalandjairól, élményeiről – adta hírül a Turizmusonline.hu.

  Az új munkatárs eljuthat valóban a világ minden részére, az iszapfürdőtől, a szafarin át az önkéntes munkáig mindent kipróbálhat. A jelentkezők szeptember 15-ig juttathatják el jelentkezésüket az irodának, 60 másodperces videójukban meg kell indokolniuk, miért ők a legrátermettebbek az állásra.

  A Jauntaroo nagy hangsúlyt fektet a helyi közösségek támogatására, így hasonló gondolkodású, környezettudatos felfedezőt keres. Ötven finalistát választanak ki, közülük öten juthatnak el a személyes meghallgatásra a Jauntaroo központjába.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!