Nem indul el a Wizz Air hurghadai járata

  Nem indul el a Wizz Air hurghadai járata

  A Wizz Air bejelentette, hogy a Budapest-Hurghada útvonal az eredetileg tervezett novemberi időpontban nem indul el. A döntés azután született meg, hogy a Külügyminisztérium a politikai zavargások miatt Egyiptomot az utazásra nem javasolt országok közé sorolta. A hurghadai foglalással rendelkező utasokkal a légitársaság felvette a kapcsolatot.

  A Wizz Air az érintett utasok szíves elnézést kérte, és a hurghadai foglalás árának teljes visszatérítését vagy a befizetett összeg egy későbbi utazásra történő felhasználását kínálta fel számukra. A Vörös-tenger nyaralóhelyeire azt követően indulnak újra járatok, hogy a politikai helyzet rendeződik Egyiptomban. A Wizz Air azt is bejelentette, hogy tartalék kapacitását a Budapest-Moszkva útvonalon használja fel, amely mindennap közlekedik majd. Az útvonal szeptember 23-án indul útjára.

  „A Wizz Air sajnálatát fejezi ki az egyiptomi politikai zavargások miatt, és komolyan veszi a Magyar Külügyminisztérium döntését, hogy Egyiptomot az utazásra nem javasolt országok és térségek biztonsági kategóriájába sorolta" – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője.

  Minden hurghadai foglalással rendelkező utas számára felkínálják a lehetőséget, hogy válasszon a foglalási díj azonnali visszatérítése, és a befizetett összeg egy későbbi utazásra történő felhasználása között. Az utóbbi megoldást választó utasok a megvásárolt repülőjegyek áránál 20 százalékkal magasabb összegből gazdálkodhatnak majd.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!