Marharagut is rendelhetünk a Jet2.com fedélzetén

A Jet2.com brit légitársaság repülőjáratainak étlapján a marharagutól a zöldséges tagine-ig szinte minden rendelhető, és még a vegetáriánusokra is gondoltak.

A Jet2.com magyar ügyfeleivel szorosan együttműködve megalkotta az eddigi legnagyobb menüválasztékát, kilenc íncsiklandozó étellel, melyek közül a tikka masala csirkét a Jet2.com utasai kedvenc ételükké választották - írja az Airportal.hu.

A Budapestről induló Jet2.com repülőjáratakon elérhető, három fogásos étkezés magában foglalja az előételt, főételt, desszertet és egy ingyenes italt. Utasaik bármit és bármikor választhatnak, ebédelhetnek reggel, vagy rendelhetnek egy hagyományos angol reggelit délben. A gyerekek is három különböző étel közül választhatnak: általános reggeli, ropogós csirkefalatkák vagy sajtos makaróni.

„Nagyon izgatottak vagyunk az új, minden eddiginél bővebb ételkínálatunk fogadtatása miatt. Szorosan együttműködtünk magyar ügyfeleinkkel, hogy ízlésük szerinti ételeket alkossunk egyedi brit csavarral, és fantasztikus kínálatot, rugalmasságot biztosíthassunk. Az árak 2.400 Ft-tól indulnak, ami igencsak jó ár-érték arány, és kétségtelenül felveszik a versenyt a reptéri éttermekkel és kávézókkal is. Bízom benne, hogy utasaink ugyanúgy élvezni fogják a széles ételválasztékot, mint ahogy mi a menük összeállítását élveztük."- mondta Steve Lee, a Jet2.com kereskedelmi igazgatója.

A tikka masala csirke mellett a Jet2.com Budapest és Manchester, Edinburgh, valamint az East Midlands és Leeds Bradford reptérre közlekedő járatain rendelhetünk angol vagy vegetáriánus reggelit akár egész nap, marharagut gazdagon, kolbászt krumplipürével vagy piri piri csirkét, de szerepel az étlepon thaiföldi currys marhaszelet, marokkói zöldséges tagine, valamint négysajtos tortellini és mediterrán zöldségek is.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek