Élő stand-up comedy a Virgin Atlantic járatán

Humoristákkal és élő koncertekkel szórakoztatják a Virgin Atlantic belföldi járatainak utasait, így aztán egy igazán felejthetetlen repülőúttal lehetnek gazdagabbak.

Nem is olyan régen, még március végén indította útjára Little Red nevű belföldi rövidtávú járatait a Virgin Atlantic, amelyek a londoni Heathrow repülőtér 1-es termináljáról indulnak Manchesterbe, Aberdeen-be és Edinburgh-ba, és amelyeken máris egy új szolgáltatással rukkoltak elő.

Augusztustól ugyanis élő stand up comedyvel szórakoztatják az utasokat az ülés sorok között, míg szeptembertől már kisebb koncerteket is terveznek a fedélzeten- írja a brit Telegraph.

Az augusztus 2-tól 26-ig tartó, a világ egyik legnagyobb művészeti fesztiváljának számító, edinburgh-i Fringe Fesztiválra utazó humoristáknak ez egyébként is egy nagyszerű alkalom arra, hogy 30 000 láb magasan is teszteljék az utasóközönség humorát. Az utasok pedig hálásak lehetnek azért, hogy repülésük minden percében gondoskodnak a hangulatukról.

Richard Branson, a Virgin Atlantic alapítója szerint nagyon is szükség volt arra, hogy végre a hazai repülést és az utazóközönséget is felrázzák ezzel az ötletükkel. A társaság közösségi oldalain rendszeresen közlik az utasokkal, hogy mikor milyen programra számíthatnak repülőútjuk során.

A légitársaság persze mindig igyekszik valamilyen plusz szolgáltatással az utazók kedvében járni, hol koktélkülönlegességeket osztogat a fedélzetén, hol brit művészek virtuális galériájának árverését vezeti le repülés közben. Tavaly, pedig szintén a Virgin Atlantic volt az első légitársaság Nagy-Britanniában, amelynek járatain repülés közben is lehetett netezni és mobiltelefont használni, egy sima roaming díjért cserébe.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek