Ússza át a Balatont kétszer!

Ússza át a Balatont kétszer!

A Balatont már sokféleképpen átúszták már, de így még nem: az I love Balaton olyan eseményt szervez, amin oda-vissza megjárhatjuk a tavat. Ez azért nagyon praktikus, mert úszás közben az északi és a déli partban is gyönyörködhetünk, ráadásul azzal hűthetjük le a Balaton-átúszással hencegő ismerőseinket, hogy nekünk is megvolt, de kétszer.

Szigetváry Zsolt / MTI

Természetesen az I love Balatonnál gondoltak arra, hogy nem kizárólag Risztov Éva indul majd, így a versenyt a Balaton egyik legkeskenyebb pontján, Zamárdi és Tihany közt rendezik meg. A teljes táv 4,5 kilométer, ami azt jelenti, hogy 2,25 kilométer után pihenőt tarthatnak a résztvevők, hogy újult erővel tudjanak nekivágni az út második felének.

A start augusztus 10-én, reggel 8 és 11 közt lesz a zamárdi szabadstrandon, nevezni az I love Balaton oldalán lehet, de 10:30-ig akár helyszínen is. Bár a dupla Balaton-átúszás a pihenő miatt könnyebben teljesíthető, mint a hasonló versenyek, sokkal jobban hangzik, amikor utólag mesél róla az ember – állítják a szervezők közleményükben.

A versenyre előnevezni a www.ilovebalaton2x.hu oldalon van lehetőség 4500 forint előnevezési díj ellenében 2013.08.07-ig, ezt követően pedig a helyszínen lehet nevezni 5000 forint nevezési díj ellenében.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek