Kártyával is fizethetünk a reptéri parkolóban

Nem kell sorban állni az ügyfélszolgálati irodák előtt, mert már a parkolóautomatákban is fizethetünk bankkártyával.

Júliusra, vagyis a nyári nagy utazási szezonra az összes repülőtéri parkolóautomatát bankkártya leolvasó készülékkel látta el a Budapest Airport. Így az ügyfélszolgálati irodák mellett, már az összes fizető ponton lehetőség van a kártyás fizetésre a repülőtéren - olvasható a Budapest Airport közleményében.

 

Fotó: Bildagentur-Online / Northfoto

 

A kártyás parkolóautomatával nemzetközi trendet követnek

 

A budapesti repülőtér parkolóiban található valamennyi fizetőautomatánál lehetővé vált a bankkártyás fizetés. A kártyás terminálok az elmúlt napokban jelentek meg a repülőtéren található valamennyi parkolóban, mind a 15 automata készpénz elfogadó nyílásai mellett, így a fejlesztés azonnal elérhetővé vált az autósok számára. A kártyás fizetési lehetőség megmaradt az ügyfélszolgálati irodákban is. A bankkártya terminállal ellátott fizetőautomata Magyarországon még viszonylag ritka, a Budapest Airportnak viszont, nemzetközi repülőtér lévén a nemzetközi trendekkel kell tartani a lépést.

A Budapest Airport a jelenleg elérhető legjobb technológiák közül választott, ennek értelmében a legelterjedtebb bankkártya és hitelkártya típusok (a MasterCard, a VISA és hamarosan az American Express) mellett, lehetőség van érintésmentes (PayPass, PayWave) fizetésre is.
A kártyát is elfogadó parkoló automaták bevezetése újabb fontos mérföldkő abban a nagyszabású fejlesztési tervben, amelyben a Budapest Airport tavaly augusztus óta több lépésben teljesen megújította a parkolási rendszerét. Az új rendszernek köszönhetően átláthatóbb és kényelmesebb lett a szolgáltatás, miközben a közlekedés biztonságosabbá vált.

Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

Ezek is érdekelhetnek