Kedvezményes áron hajózhatunk a Balatonon

Romantikus naplementetúrákra, de fedélzeti grill partival vagy borkóstolással egybekötött kirándulásokra is eljuthatunk a Balatoni Hajózási Zrt. járatain. A főszezon megkezdődött, kedvezményes jegyeket is kínálnak.

A Balaton menetrend szerinti hajójáratai szombattól főidényi menetrend szerint közlekednek, továbbá 19 kikötőből indulnak sétahajók, 11 kikötőből gyerekhajók, 12 kikötőből "bulihajók" - tájékoztatta a Balatoni Hajózási Zrt. az MTI-t.

Fotó: Balatoni Hajózási Zrt.

Balaton Mix, Szigliget Mix, Salföld Mix

A hajózási társaság programkínálatában tíz kikötőből indított romantikus naplementetúrák, Siófokról induló grill party hajó, illetve a hajózást kirándulásokkal, borkóstolásokkal összekötő túraprogramok is szerepelnek.

Az üdülőkörzet szolgáltatói összefogásának köszönhetően kedvezményes jegyek válthatók. Balaton Mix néven kapható a MÁV-Start Zrt. és a Balatoni Hajózási Zrt. közös jegye, ami a Balaton körüli menetrend szerinti vonatokra és a menetrend szerinti személyhajójáratokra vehető igénybe. Szigliget Mix néven hajójegy, régiós buszjegy és szigligeti várbelépő vehető egyszerre engedményes áron, Salföld Mix néven pedig hajójegy, régiós buszjegy és a Salföld majori belépő kapható.

A komp a nyári főszezonban 40 percenként (szükség esetén sűrűbben) indul: Szántódról 6.40 és 23.20 óra között, Tihanyból 7.00 és 23.40 óra között közlekedve.
További információk a hajóállomásokon, a 84/310-050-es telefonszámon illetve a www.balatonihajozas.hu honlapon szerezhetők.

Ezek is érdekelhetnek