Új járatokat indít a Wizz Air

  A Wizz Air három új tel-avivi útvonalat indít útjára, így már Romániából, Lengyelországból és Litvániából is diszkont árakon utazhatnak Izraelbe.

  A Wizz Air, Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága ma bejelentette, hogy három új útvonalat indít a Ben Gurion Nemzetközi Repülőtérről. A litvániai Vilniusból és a lengyelországi Katowicéből október végén, míg Kolozsvárról november végén indul el a tel-avivi járat. A Wizz Air Vilniusból és Kolozsvárról kezdetben hetente kétszer repül Izraelbe, Katowicéből pedig heti három járat indul. Jegyek már 39.99 eurótól (beleértve az adókat) foglalhatók a wizzair.com oldalon.

  "A 2012 decemberében indult budapesti és bukaresti útvonalaink sikere alapján a vilniusi, a katowicei és a kolozsvári új szolgáltatással kapcsolatban is hasonló lelkesedésre számítunk a helyi utazóközönségtől."– nyilatkozta Daniel de Carvalho, a Wizz Air vállalati kommunikációs menedzsere.

  Szóljon hozzá
  0 hozzászólás
  Elsőként értesülne legfrissebb híreinkről és induló nyereményjátékainkról? Regisztráljon és iratkozzon fel hírlevelünkre! Ha tetszett a cikk, akkor kattintson a tetszik gombra vagy kövessen minket Facebook és Instagram oldalunkon!

  Utazzon!
  Az oldalról ajánljuk!